Kobe Brems is 18 en hij wordt de doublure van Quentin Schouteten, die andere nieuweling aan de spelverdeling. Kobe studeerde aan de Topsportschool in Vilvoorde en geldt als een groot talent. Met trainer Frank Depestele vindt deze Young Red Dragon bij Menen een ideale leermeester.

Nieuwkomer twee is Torhoutenaar Seppe Rotty (18). Na Mathieu Vanneste komt zo nog een West-Vlaming de receptie-hoek bezetten. Ook Seppe is jeugdinternational en zet volgend seizoen zijn eerste stappen op het hoogste niveau. Bij Par-ky Menen krijgt hij de kans om uit te groeien tot een volwaardige Liga A-speler.

Zowel Kobe als Seppe tekenden voor 2 jaar.

(MPM)

Kobe Brems is 18 en hij wordt de doublure van Quentin Schouteten, die andere nieuweling aan de spelverdeling. Kobe studeerde aan de Topsportschool in Vilvoorde en geldt als een groot talent. Met trainer Frank Depestele vindt deze Young Red Dragon bij Menen een ideale leermeester.Nieuwkomer twee is Torhoutenaar Seppe Rotty (18). Na Mathieu Vanneste komt zo nog een West-Vlaming de receptie-hoek bezetten. Ook Seppe is jeugdinternational en zet volgend seizoen zijn eerste stappen op het hoogste niveau. Bij Par-ky Menen krijgt hij de kans om uit te groeien tot een volwaardige Liga A-speler. Zowel Kobe als Seppe tekenden voor 2 jaar.(MPM)