Op de erelijst volgen Verhannemen en Coolman Hendrik Tuerlinckx en Celine Van Gestel op. Tuerlinckx (Roeselare) eindigde tweede eindigde achter zijn ploegmaat. Verhanneman totaliseerde wel 178 punten, de voorsprong op Tuerlinckx (98 punten) was wel aanzienlijk. Tuerlinck grijpt zo naast een vijfde bekroning, waarmee hij het record dat Jef Mol in de jaren zeventig op de tabellen zette, zou evenaren.

Matthijs Verhanneman viert de bekerwinst met zijn zoontje. © VDB

Beste Red Dragon in het buitenland werd Tomas Rousseaux (ex-Roeselare) van het Poolse Katowice. Britt Herbots van het Italiaanse Busto Arsizio werd beste Yellow Tiger. Rookies van het Jaar werden Seppe Van Hoyweghen (Lindemans Aalst) en de Wevelgemse Manon Stragier (Gent).

Nina Coolman veroverde met Hermes Oostende dit seizoen de beker, de titel moesten ze aan Asterix laten. © VDB

De MVP's luisteren naar de namen Jasmien Biebauw (Oostende) en Stijn Van Schie (Gent). Die laatste tekende zopas voor twee seizoenen bij Knack Roeselare.

Joel Banks van Maaseik werd voor het tweede jaar op rij verkozen tot Coach van het Jaar. In de vrouwencompetitie ging de titel voor de Coach van het Jaar naar Frederik De Veylder van Hermes Oostende. Marie-Catherine Boulanger was dit seizoen de beste referee.

© VDB
Op de erelijst volgen Verhannemen en Coolman Hendrik Tuerlinckx en Celine Van Gestel op. Tuerlinckx (Roeselare) eindigde tweede eindigde achter zijn ploegmaat. Verhanneman totaliseerde wel 178 punten, de voorsprong op Tuerlinckx (98 punten) was wel aanzienlijk. Tuerlinck grijpt zo naast een vijfde bekroning, waarmee hij het record dat Jef Mol in de jaren zeventig op de tabellen zette, zou evenaren. Beste Red Dragon in het buitenland werd Tomas Rousseaux (ex-Roeselare) van het Poolse Katowice. Britt Herbots van het Italiaanse Busto Arsizio werd beste Yellow Tiger. Rookies van het Jaar werden Seppe Van Hoyweghen (Lindemans Aalst) en de Wevelgemse Manon Stragier (Gent). De MVP's luisteren naar de namen Jasmien Biebauw (Oostende) en Stijn Van Schie (Gent). Die laatste tekende zopas voor twee seizoenen bij Knack Roeselare.Joel Banks van Maaseik werd voor het tweede jaar op rij verkozen tot Coach van het Jaar. In de vrouwencompetitie ging de titel voor de Coach van het Jaar naar Frederik De Veylder van Hermes Oostende. Marie-Catherine Boulanger was dit seizoen de beste referee.