Reden daarvoor is een lichtpanne die de sportzaal Omnisports de Baulers teisterde. Marke-Webis begon nochtans degelijk aan de partij en hield gelijke tred met de thuisploeg. Maar toen het licht uitging bij 12-11 konden de ploegen hun match niet afwerken want het euvel kon niet op korte termijn opgelost worden.

Marke-Webis maakte dus een verplaatsing voor niets naar Waals-Brabant. Omdat het om overmacht gaat, krijgt Nijvel geen forfaitscore aan de broek. De match wordt herspeeld op een nog nader te bepalen datum die voor beide ploegen past. Volgende week zondag speelt Marke thuis tegen Kapellen.

(MPM - foto MPM)

Reden daarvoor is een lichtpanne die de sportzaal Omnisports de Baulers teisterde. Marke-Webis begon nochtans degelijk aan de partij en hield gelijke tred met de thuisploeg. Maar toen het licht uitging bij 12-11 konden de ploegen hun match niet afwerken want het euvel kon niet op korte termijn opgelost worden.Marke-Webis maakte dus een verplaatsing voor niets naar Waals-Brabant. Omdat het om overmacht gaat, krijgt Nijvel geen forfaitscore aan de broek. De match wordt herspeeld op een nog nader te bepalen datum die voor beide ploegen past. Volgende week zondag speelt Marke thuis tegen Kapellen.(MPM - foto MPM)