"Met Jelle Sinnesael en Wannes De Beul was het middencompartiment van Par-ky Menen al stevig te noemen, en met Martijn Colson komt daar nu nog een flinke portie blokkerend en aanvallend vermogen bij. Dat ondervonden we het voorbije seizoen meer dan eens tijdens de vele confrontaties met Lindemans Aalst. De club is dan ook zeer blij dat de nog altijd maar 25-jarige Limburger voortaan de kleuren van Menen zal verdedigen", klinkt het.

Colson is op zijn 25e een vaste waarde op het hoogste niveau in België. Hij speelde eerder bij Antwerpen, Asse-Lennik, Maaseik en de voorbije twee seizoenen bij Aalst. In Menen moet hij met zijn 2m03 voor meer gestalte aan het net zorgen.

Colson vindt bij zijn nieuwe club ex-ploegmaat Frank Depestele terug als coach.

(BELGA)

"Met Jelle Sinnesael en Wannes De Beul was het middencompartiment van Par-ky Menen al stevig te noemen, en met Martijn Colson komt daar nu nog een flinke portie blokkerend en aanvallend vermogen bij. Dat ondervonden we het voorbije seizoen meer dan eens tijdens de vele confrontaties met Lindemans Aalst. De club is dan ook zeer blij dat de nog altijd maar 25-jarige Limburger voortaan de kleuren van Menen zal verdedigen", klinkt het.Colson is op zijn 25e een vaste waarde op het hoogste niveau in België. Hij speelde eerder bij Antwerpen, Asse-Lennik, Maaseik en de voorbije twee seizoenen bij Aalst. In Menen moet hij met zijn 2m03 voor meer gestalte aan het net zorgen. Colson vindt bij zijn nieuwe club ex-ploegmaat Frank Depestele terug als coach.(BELGA)