Marke-Webis verliest bij Booischot

Marke-Webis kende een moeilijke avond maar de 3-0-cijfers ogen zwaarder dan de werkelijkheid. © MPM
Redactie KW

De jongens van Dieter Vandenbroucke hebben geen vervolg kunnen breien aan hun sterke competitiestart in Vilvoorde. Het ging met 3-0 ten onder bij Booischot (25-20, 25-20 en 25-21).

Marke-Webis kon nog steeds geen beroep doen op de middenspeler Korneel Van Den Driessche en dat zouden ze geweten hebben. Het middencompartiment draaide minder goed dan vorige week. MWB ging aanvankelijk goed mee met Booischot maar de thuisploeg dreef het niveau gaandeweg op. Vooral het middenspel lukte vrij aardig bij Mendo.

In set twee liepen de Antwerpenaars meteen vier punten uit en daar kon MWB weinig tegenoverstellen. Serverend presteerde het ondermaats en ook op de hoeken kwamen de groenhemden te weinig tot scoren. Via 22-18 snelde Booischot naar setwinst, de bemoedigende invalbeurt van Lars Maddens ten spijt.

Ook in set drie kon Marke amper een vuist maken en Booischot sprokkelde weer een bonus van twee punten bijeen. De reactie van Dewyspelaere en zijn maats voldeed niet. Marke-Webis kende een moeilijke avond maar de 3-0-cijfers ogen zwaarder dan de werkelijkheid.

Marke speelt volgende week voor het eerst in eigen zaal. Het bekampt zondag Nivelles.

(MPM)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier