Coach Patrick Clarysse meldde geruime tijd geleden al dat hij volgend seizoen reeksgenoot Bredene zou trainen en coachen. Hermes Oostende slaagde er niet in om deze vertrekkende trainer-coach te vervangen. Hierdoor gingen verscheidene spelers in op het aanbod van andere clubs. Wellicht is dat de tol van twee succesvolle seizoenen met de titel in tweede provinciale en een derde plaats in eerste provinciale. Het abrupte einde van de volleybalcompetitie liet niet meer toe om nieuwe spelers aan te trekken voor dit niveau.

Een eventuele doorstart in derde provinciale heren behoort nog tot de mogelijkheden. Hermes Oostende heeft volgend seizoen uiteraard wel nog haar drie damesploegen in competitie: liga A, tweede provinciale en vierde provinciale. Daarnaast is er een uitgebreide jeugdwerking bij de meisjes.

(PR)

Coach Patrick Clarysse meldde geruime tijd geleden al dat hij volgend seizoen reeksgenoot Bredene zou trainen en coachen. Hermes Oostende slaagde er niet in om deze vertrekkende trainer-coach te vervangen. Hierdoor gingen verscheidene spelers in op het aanbod van andere clubs. Wellicht is dat de tol van twee succesvolle seizoenen met de titel in tweede provinciale en een derde plaats in eerste provinciale. Het abrupte einde van de volleybalcompetitie liet niet meer toe om nieuwe spelers aan te trekken voor dit niveau. Een eventuele doorstart in derde provinciale heren behoort nog tot de mogelijkheden. Hermes Oostende heeft volgend seizoen uiteraard wel nog haar drie damesploegen in competitie: liga A, tweede provinciale en vierde provinciale. Daarnaast is er een uitgebreide jeugdwerking bij de meisjes.(PR)