https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Menen schuift Anshel Ver Eecke (29) na 11 seizoenen aan de kant

© (Foto MPM)
Redactie KW

Anshel Ver Eecke zal komend seizoen niet meer uitkomen voor Menen. Voor buitenstaanders allicht een grote verrassing maar voor de insiders is de breuk tussen Decospan VT Menen en Anshel Ver Eecke geen groot nieuws.

Het bestuur wilde immers al sinds eind vorig seizoen af van een voor hen te duur geworden speler. De 29-jarige receptie-speler had eigenlijk nog een contract van één seizoen bij de grensclub maar beide partijen vonden na een paar maanden onderhandelen nu toch een oplossing.

Anshel Ver Eecke stond maar liefst 11 seizoenen op de loonlijst van Menen en was naast kapitein Jelle Sinnesael één van de Meense meubelstukken geworden. De Menenaar is nu een vrije speler en staat heel dicht bij een overeenkomst met reeksgenoot Caruur Gent.

Anshel zal al snel sportieve revanche kunnen nemen voor zijn gedwongen exit aangezien de eerste competitiematch van Gent thuis tegen zijn ex-club Menen is. “Een nieuwe start! Eindelijk kan ik die mentaal lastige maanden achter me laten. Ook voor gans de familie is dit een moeilijke periode geweest! Klaar voor nieuwe uitdaging”, reageerde Ver Eecke op sociale media op zijn gedwongen exit. (MPM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.