Jelle Sinnesael van Decospan VT Menen breekt pink en is lange tijd out

Jelle Sinnesael.© (Foto MPM)
Jelle Sinnesael.© (Foto MPM)
Redactie KW

Wat een pech voor Decospan VT Menen want net nu Seppe Rotty (enkel), Anshel Ver Eecke (knie) en Yentl Bille (adductoren) bijna opnieuw voluit kunnen trainen heeft Jelle Sinnesael zich geblesseerd.

De 35-jarige Meense kapitein brak deze week zijn pink op training. “Zeer ongelukkig”, reageert Sinnesael. “In een blokactie kreeg ik een keiharde smash van een ploeggenoot tegen de pink en ik voelde meteen dat het niet oké was. Helaas is er ook effectief een breuk vastgesteld. “In principe moet ik een zestal weken aan de kant blijven maar ik reken erop dat ik de trainingen over een week of vier al lichtjes kan hervatten. Ik wil sowieso nog iets tonen dit seizoen.”

Gelukkig voor de jongens van Frank Depestele komen ze pas op 27 februari voor het eerst weer in actie maar allicht zal dat nog zonder Sinnesael zijn. Het lijkt erop dat Leonis Dedeyne zal depanneren in het middencompartiment. Voor Menen is het lange uitvallen van de kapitein een zware domper want Sinnesael was ondanks zijn gezegende volleyballeeftijd bezig aan een topseizoen. Hij behoort tot de beste blokkers van de competitie en ook aanvallend speelde hij een belangrijke rol van betekenis.

(MPM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.