https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Duel Knack Roeselare tegen Menen nog onder voorbehoud

Er werden geen bijkomende besmettingen vastgesteld bij Knack Roeselare.© MP
Er werden geen bijkomende besmettingen vastgesteld bij Knack Roeselare.© MP
Redactie KW

Bij de laatste testronde op het coronavirus gisteren werden bij volleyclub Knack Roeselare geen bijkomende besmettingen vastgesteld. De thuismatch tegen Menen van zaterdag 23 januari staat wel nog steeds onder voorbehoud.

Roeselare kreeg vorige week af te rekenen met een uitbraak van het coronavirus en de wedstrijd tegen Aalst werd afgelopen weekend uitgesteld. “Dankzij de strenge quarantainemaatregelen die Roeselare vrijdag onmiddellijk opstartte, slaagt de club er momenteel in om de coviduitbraak binnen het team beperkt te houden tot vier spelers”, klinkt het bij de club. “Op de covidtesting van dinsdag 19 januari werden geen bijkomende besmettingen vastgesteld.”

Het is wel nog niet zeker of de thuismatch tegen Decospan Menen op zaterdag 23 januari zal doorgaan. Dat hangt af van een nieuwe testronde op vrijdag 22 januari. “Als ook daar geen bijkomende besmettingen opduiken, gaat de wedstrijd gewoon door”, aldus Roeselare.

Met 35 punten heeft koploper Maaseik in de stand vier punten voor op Roeselare (31), dat dus een wedstrijd minder speelde. Menen is met 26 punten derde.

Eerste opslag om 20.30 uur. Knack Volley verzorgt op de eigen website een livestreaming. (RB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.