Dennis Deroey tekent twee seizoenen langer bij Knack Volley

Dennis Deroey ondertekende zijn nieuwe contract.© gf
Dennis Deroey ondertekende zijn nieuwe contract.© gf
Redactie KW

Knack Roeselare heeft de onderhandelingen met libero Dennis Deroey met succes gefinaliseerd. Zopas ondertekenden de club en speler Dennis Deroey een overeenkomst voor nog eens twee seizoenen.

De libero kwam twee seizoenen geleden over van Aalst als vervanger van libero Stijn Dejonckheere die kapte met topvolleybal. Een goede en terechte keuze zo bleek want de 33-jarige Deroey had al vijftien seizoenen Liga A-volleybal als receptie/hoek of als libero. Hij speelde ook één seizoen bij het Duitse Düren.

Zowel op nationaal als Europees vlak manifesteerde Deroey zich nadrukkelijk. In de Euromillions VolleyLeague-competitie staat Deroey op kop als de beste receptiespeler, in de voorbije European Champions League-campagne werd hij eveneens de Best Reciever.

Dennis Deroey won het vorige seizoen de beker en supercup met Knack. Dit seizoen kwam er een beker bij en Knack doet er alles aan om in de meervoudige titelfinale tegen Maaseik die zaterdag opgestart wordt in de Tomabelhal de landstitel te heroveren van Maaseik. Tien jaar geleden werd Deroey landskampioen mét Maaseik.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier