https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Animatieteam Knack Volley bergt de trommelstokken op

© (Foto Animatieteam Roeselare)
Redactie KW

In de tijd dat er nog volleybalsupporters de wedstrijden van Knack mochten bijwonen, zorgde een trio trommelaars ervoor dat de supporters door hun tromgebonk opgezweept werden. Nu er straks weer supporters de wedstrijden mogen beleven in de Tomabelhal zal dat tromgeroffel niet meer te horen zijn. Meteen wordt ook de werking van het Knack Animatieteam stopgezet.

Tony Seys, James Coryn en Francis Caes of het trio dat al ruim twintig jaar de supporters met hun trommelkunsten meesleept in de ambiance bergen hun trommels op. “Het is genoeg geweest”, zegt Tony Seys die ook voorzitter was van het Animatieteam.

“Ruim twintig jaar sloegen wij met ons trommelwerk mee de ambiance in de wedstrijden en maakten deel uit van het Knack Animatieteam dat de supporterswerking verzorgde. Ik was achttien jaar voorzitter van het animatieteam dat al meer dan dertig jaar bestaat. Twee seizoenen geleden al overwoog ik om de voorzittershamer door te geven. Mee door corona waardoor het animatieteam technisch werkloos werd wordt ons trio ontbonden. En stopt ook de werking van het Animatieteam. Wij blijven uiteraard de vele memorabele momenten en herinneringen die wij via het Animatieteam mochten beleven koesteren. Ik blijf vooral ook Knack-supporter en zal nog heel wat wedstrijden bijwonen. Want eens Knack-supporter altijd Knack-supporter zeker?”

Ondertussen wordt er door enkele supporters achter de schermen al een nieuwe supporterswerking op poten gezet. Later meer daarover. (RB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.