Bij Lendelede bevolkten Zwaanswijk en Verrelst de receptie/hoek, Hinneburg en Lecluyse waren de middenspeelsters met Smeets als opposite en Van de Vyver als spelverdeelster. Vermander stak in de liberotrui.

Lendelede opende complexloos en kwam zelfs 11-4 voor die eerste set. Bij 17-10 leek de setzege in de maak, maar dan viel Verrelst geblesseerd uit. Ze werd met een zware voetblessure afgevoerd naar het ziekenhuis. Coessens nam haar plaats in, maar in alle commotie kon Gent de set naar zich toetrekken met 22-25 omdat Lendelede in de receptie in de fout ging.

Het belette de thuisploeg niet om weer furieus van start te gaan (6-0) de eerste herneming. Gent sloot 11-11 aan maar Lendelede kon een vierpuntenbonus bijeenslaan naar 22-18. Gent stelde wel nog 22-22 gelijk eer Lendelede met 25-21 de gelijkmakende set vastlegde.

Maar daarmee was dan het beste gezien van de thuisploeg, die de derde beurt bij 6-6 moest afhaken en geen vuist meer kon maken en die met 12-25 verloor. In set vier stond het rap 2-8, Lendelede dichtte nog even naar 7-11 maat Gent ging stevig door naar 15-25 en 1-3. Zondag reist Black and White Company Lendelede naar rode lantaarn Farciennes.

(HB)

Bij Lendelede bevolkten Zwaanswijk en Verrelst de receptie/hoek, Hinneburg en Lecluyse waren de middenspeelsters met Smeets als opposite en Van de Vyver als spelverdeelster. Vermander stak in de liberotrui.Lendelede opende complexloos en kwam zelfs 11-4 voor die eerste set. Bij 17-10 leek de setzege in de maak, maar dan viel Verrelst geblesseerd uit. Ze werd met een zware voetblessure afgevoerd naar het ziekenhuis. Coessens nam haar plaats in, maar in alle commotie kon Gent de set naar zich toetrekken met 22-25 omdat Lendelede in de receptie in de fout ging.Het belette de thuisploeg niet om weer furieus van start te gaan (6-0) de eerste herneming. Gent sloot 11-11 aan maar Lendelede kon een vierpuntenbonus bijeenslaan naar 22-18. Gent stelde wel nog 22-22 gelijk eer Lendelede met 25-21 de gelijkmakende set vastlegde.Maar daarmee was dan het beste gezien van de thuisploeg, die de derde beurt bij 6-6 moest afhaken en geen vuist meer kon maken en die met 12-25 verloor. In set vier stond het rap 2-8, Lendelede dichtte nog even naar 7-11 maat Gent ging stevig door naar 15-25 en 1-3. Zondag reist Black and White Company Lendelede naar rode lantaarn Farciennes.(HB)