Lars Maddens in selectie Young Red Dragons, wedstrijd Prefaxis verplaatst

Prefaxisspeler Lars Maddens behoort tot de 12-koppige selectie die later deze week in Kroatië de eerste kwalificatieronde speelt voor het WK U21.

Doordat Prefaxis Menen komend weekend niet op zijn 19-jarige spelverdeler kan rekenen, wordt de eerste wedstrijd na de winterstop van 8 januari in Waremme alvast verplaatst. Een nieuwe datum is er nog niet.

De Young Red Dragons nemen het komende vrijdag om 17 uur op tegen thuisploeg Kroatië. Zaterdag spelen ze om 19.30 uur tegen Turkije en zondag om 17 uur tegen Litouwen. Op de spelverdelerpositie ligt Lars in balans met Florian Malisse (Leuven). De kern van coach Kris Eyckmans bestaat verder uit libero’s Tim Verstraete (Leuven) en Bert Dufraing (Guibertin), middenmannen Tim Lemant – eveneens afkomstig van Menen – (Wespelaar), Thomas Pardon (Leuven) en Elias Thys (Waremme), hoofdaanvallers Gil Hofmans (Guibertin) en Bjarne Van De Velde -broer van Knackspeler Arno- (Gent). Simon Peeters (Antwerpen), Lou Kindt (Aalst) en Ward Van Dyck (Booischoot) bezetten de hoeken.

(MPM – Foto MPM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.