De titelfinales in Italië waren de voorbije weken bijna even spannend als die in België. Civitanova en Perugia speelden onder elkaar voor de hoofdprijs in een 'best of five'. Na vier confrontaties stonden de bordjes in evenwicht: 2-2. De beslissende match van gisteren begon dramatisch voor D'Hulst en zijn ploegmaats want na amper een uur moesten ze in het hol van de leeuw gaan achtervolgen. Maar vanaf de derde beurt kantelde de wedstrijd volledig.

Na 2u30 mochten D'Hulst en zijn makkers met de kampioenenbeker pronken. Voor D'Hulst is het zijn zesde titel uit zijn loopbaan. Met Knack werd hij destijds vijf keer landskampioen van België. Eerder dit seizoen kroonde Civitanova zich ook al tot beste club van de wereld na een zinderende overwinning tegen Kazan. D'Hulst eiste toen een hoofdrol op.

Het sprookje van de sympathieke setter is nog niet ten einde, want dit weekend kan hij in Berlijn de Champions League winnen in Berlijn. Civitanova neemt het dan opnieuw op tegen Kazan.

"Ja, we maken opnieuw kans om te winnen, al wordt het niet eenvoudig", weet D'Hulst. Op de vraag of hij denkt of hij ooit nog terugkeert naar Knack als volleyballer reageert de spelverdeler met een knipoog. "Ik pakte vijf titels met Knack en sinds ik er weg ben, werden ze geen kampioen meer. Ze mogen me dus altijd eens bellen."

(MPM - Foto MPM)

De titelfinales in Italië waren de voorbije weken bijna even spannend als die in België. Civitanova en Perugia speelden onder elkaar voor de hoofdprijs in een 'best of five'. Na vier confrontaties stonden de bordjes in evenwicht: 2-2. De beslissende match van gisteren begon dramatisch voor D'Hulst en zijn ploegmaats want na amper een uur moesten ze in het hol van de leeuw gaan achtervolgen. Maar vanaf de derde beurt kantelde de wedstrijd volledig. Na 2u30 mochten D'Hulst en zijn makkers met de kampioenenbeker pronken. Voor D'Hulst is het zijn zesde titel uit zijn loopbaan. Met Knack werd hij destijds vijf keer landskampioen van België. Eerder dit seizoen kroonde Civitanova zich ook al tot beste club van de wereld na een zinderende overwinning tegen Kazan. D'Hulst eiste toen een hoofdrol op.Het sprookje van de sympathieke setter is nog niet ten einde, want dit weekend kan hij in Berlijn de Champions League winnen in Berlijn. Civitanova neemt het dan opnieuw op tegen Kazan. "Ja, we maken opnieuw kans om te winnen, al wordt het niet eenvoudig", weet D'Hulst. Op de vraag of hij denkt of hij ooit nog terugkeert naar Knack als volleyballer reageert de spelverdeler met een knipoog. "Ik pakte vijf titels met Knack en sinds ik er weg ben, werden ze geen kampioen meer. Ze mogen me dus altijd eens bellen." (MPM - Foto MPM)