Hij volgde de Topsportschool in Vilvoorde, speelde bij Antwerpen en Menen voor hij in het seizoen 2017-2018 voor Knack aantrad.

De Canadese spelverdeler Brett Walsh is 25 jaar en kwam voor dit seizoen over van Monza. Daar lag hij nog onder contract maar aangezien Monza hem voor 1 april niet opnieuw opeiste kon Knack onderhandelingen aanknopen voor een verlengd verblijf. Er werd ondertussen een overeenkomst bereikt voor nog een seizoen Knack.

Lou Kindt anderzijds vertrekt naar Maaseik. Daarbij gaf de belofte dat hij in Limburg eerste opposite zou worden de doorslag voor de overstap.

(RB)

Hij volgde de Topsportschool in Vilvoorde, speelde bij Antwerpen en Menen voor hij in het seizoen 2017-2018 voor Knack aantrad.De Canadese spelverdeler Brett Walsh is 25 jaar en kwam voor dit seizoen over van Monza. Daar lag hij nog onder contract maar aangezien Monza hem voor 1 april niet opnieuw opeiste kon Knack onderhandelingen aanknopen voor een verlengd verblijf. Er werd ondertussen een overeenkomst bereikt voor nog een seizoen Knack.Lou Kindt anderzijds vertrekt naar Maaseik. Daarbij gaf de belofte dat hij in Limburg eerste opposite zou worden de doorslag voor de overstap.(RB)