Ploeggenoot Stijn Dejonckheere mocht zijn fantasie en creativiteit weer botvieren in een zoveelste filmpje voor Knack Volley Roeselare. Met zijn 'Studio 06' vond hij nu inspiratie in de genoegzaam bekende reclamespotjes van Dovy Keukens, tevens sponsor van de Roeselaarse volleybalploeg.

Het filmpje zal nog de hele maand in the picture worden gezet op alle Knack Volley-kanalen en tijdens alle thuiswedstrijden op Schiervelde. Naast Stijn Dejonckheere zijn er glansrollen voor Hendrik Tuerlinckx en Matthijs Verhanneman.

(FJA)

Ploeggenoot Stijn Dejonckheere mocht zijn fantasie en creativiteit weer botvieren in een zoveelste filmpje voor Knack Volley Roeselare. Met zijn 'Studio 06' vond hij nu inspiratie in de genoegzaam bekende reclamespotjes van Dovy Keukens, tevens sponsor van de Roeselaarse volleybalploeg.Het filmpje zal nog de hele maand in the picture worden gezet op alle Knack Volley-kanalen en tijdens alle thuiswedstrijden op Schiervelde. Naast Stijn Dejonckheere zijn er glansrollen voor Hendrik Tuerlinckx en Matthijs Verhanneman.(FJA)