Op 9 oktober speelde Walsh met Canada in de FIVB World Cup tegen Tunesië. Halverwege de eerste set kwam Walsh na een blokactie ongelukkig terecht op de voet van een ploegmaat en verzwikte daarbij lelijk zijn enkel. Walsh werd meteen van het parket gehaald en stevig ingetapet. Hij volgde de rest van de match vanuit een rolstoel. De blessure zag er vrij ernstig uit maar onderzoek in België begin deze week wees aan dat Wals geen scheuren of breuken opliep. Volgens de dokters zou hij over een goeie drie weken alweer inzetbaar zijn. Goed nieuws dus voor Roeselare, zeker met in het vooruitzicht een drukke speelkalender met onder meer ook Champions League.

Ondertussen doet backup Sander Depovere het uitstekend aan de spelverdeling. Hij had een belangrijk aandeel in het behalen van de Supercup en in Gent werd hij door Jan Van Huffel uitgeroepen tot Star of the Game. Knackcoach Steven Vanmedegael zal nog voor luxeproblemen staan als Depovere dat niveau kan aanhouden.

Roeselare speelt zaterdagavond om 20u30 tegen Lindemans Aalst. De ex-ploeg van libero Dennis Deroey. Kuurnenaar Tim Verstraete nam de plaats in van Deroey bij de Oost-Vlamingen.

(MPM)

Op 9 oktober speelde Walsh met Canada in de FIVB World Cup tegen Tunesië. Halverwege de eerste set kwam Walsh na een blokactie ongelukkig terecht op de voet van een ploegmaat en verzwikte daarbij lelijk zijn enkel. Walsh werd meteen van het parket gehaald en stevig ingetapet. Hij volgde de rest van de match vanuit een rolstoel. De blessure zag er vrij ernstig uit maar onderzoek in België begin deze week wees aan dat Wals geen scheuren of breuken opliep. Volgens de dokters zou hij over een goeie drie weken alweer inzetbaar zijn. Goed nieuws dus voor Roeselare, zeker met in het vooruitzicht een drukke speelkalender met onder meer ook Champions League.Ondertussen doet backup Sander Depovere het uitstekend aan de spelverdeling. Hij had een belangrijk aandeel in het behalen van de Supercup en in Gent werd hij door Jan Van Huffel uitgeroepen tot Star of the Game. Knackcoach Steven Vanmedegael zal nog voor luxeproblemen staan als Depovere dat niveau kan aanhouden.Roeselare speelt zaterdagavond om 20u30 tegen Lindemans Aalst. De ex-ploeg van libero Dennis Deroey. Kuurnenaar Tim Verstraete nam de plaats in van Deroey bij de Oost-Vlamingen.(MPM)