Knack Roeselare en Greenyard Maaseik maken morgen in de vijfde wedstrijd van de play-off-finale uit wie de nieuwe landskampioen in het volleybal wordt. Na het uitvallen van Ruben Van Hirtum wilde Knack Roeselare ex-speler Tomas Rousseaux inschakelen. Hij werd al snel vrijgegeven door zijn Poolse club Katowice, maar dat werd door TopvolleyBelgium geweigerd voor wedstrijd vier in Maaseik afgelopen woensdag. Roeselare won die toch na een thriller met 2-3.

Vanavond kreeg Knack Roeselare van de rechter in kortgeding gelijk in de zaak en dus mag de zoon van ex-coach Emile Rousseaux morgen ingezet worden in Schiervelde. In de spannendste play-off-finale in jaren tussen de twee beste volleybalploegen van het land staat het voorlopig 2-2. Morgen vindt de vijfde en beslissende wedstrijd plaats. Geen van beide ploegen kon in deze titelfinales thuis winnen. Wie morgen aan het langste eind trekt is de nieuwe landskampioen. Voor Roeselare zou dat de 12de titel uit de clubgeschiedenis zijn, voor Maaseik de 16de.

Roeselare nu onder voorbehoud

Roeselare speelde de wedstrijd van vorige woensdag in afwachting van de uitspraak in kortgeding onder voorbehoud. Na de beslissing in kortgeding gaf Maaseik aan de wedstrijd onder voorbehoud spelen.

Maar Rousseaux Jr. speelt dus zeker niet. Gezien Volley Belgium noch Volley Vlaanderen gevolg verleenden aan de aanvraag tot een licentie stelt Roeselare de medical joker vanavond dus niet op. Roeselare speelt de wedstrijd onder voorbehoud.

Knack Roeselare en Greenyard Maaseik maken morgen in de vijfde wedstrijd van de play-off-finale uit wie de nieuwe landskampioen in het volleybal wordt. Na het uitvallen van Ruben Van Hirtum wilde Knack Roeselare ex-speler Tomas Rousseaux inschakelen. Hij werd al snel vrijgegeven door zijn Poolse club Katowice, maar dat werd door TopvolleyBelgium geweigerd voor wedstrijd vier in Maaseik afgelopen woensdag. Roeselare won die toch na een thriller met 2-3.Vanavond kreeg Knack Roeselare van de rechter in kortgeding gelijk in de zaak en dus mag de zoon van ex-coach Emile Rousseaux morgen ingezet worden in Schiervelde. In de spannendste play-off-finale in jaren tussen de twee beste volleybalploegen van het land staat het voorlopig 2-2. Morgen vindt de vijfde en beslissende wedstrijd plaats. Geen van beide ploegen kon in deze titelfinales thuis winnen. Wie morgen aan het langste eind trekt is de nieuwe landskampioen. Voor Roeselare zou dat de 12de titel uit de clubgeschiedenis zijn, voor Maaseik de 16de.Roeselare speelde de wedstrijd van vorige woensdag in afwachting van de uitspraak in kortgeding onder voorbehoud. Na de beslissing in kortgeding gaf Maaseik aan de wedstrijd onder voorbehoud spelen.Maar Rousseaux Jr. speelt dus zeker niet. Gezien Volley Belgium noch Volley Vlaanderen gevolg verleenden aan de aanvraag tot een licentie stelt Roeselare de medical joker vanavond dus niet op. Roeselare speelt de wedstrijd onder voorbehoud.