Op zijn onnavolgbare manier stelde speaker Bart Bataille de ex-Knackspelverdeler voor aan een volgelopen Schiervelde wat Stijn meteen en staande ovatie opleverde nog voor hij een officiële bal had geslagen.

Stijn D'Hulst mocht bij 15-22 in set drie spelverdeler De Rezende komen vervangen en de 0-3 uitserveren. Simon serveerde in het net wat Roeselare op 16-22 bracht, daarna deed Fasteland hetzelfde naar 16-23 waarop D'Hulst naar de servicelijn moest. De eerste opslag kon Verhanneman onvoldoende zuiver stoppen wat afgestraft werd en op wedstrijdbal mokerde Tuerlinckx de bal buiten. Meteen 16-25 en de klus geklaard voor de Italiaanse wereldkampioenen.

In Roeselare zijn ze Stijn D'Hulst nog niet vergeten., foto CEV
In Roeselare zijn ze Stijn D'Hulst nog niet vergeten. © foto CEV

"Het deed toch wel iets om hier in een vol Schiervelde aan te treden", gaf de Kortrijkzaan achteraf mee. "En neen, ik was niet verrast door die knappe eerste set van Roeselare. Wij kwamen niet meteen in ons ritme, want het was onze eerste wedstrijd na het winnen van de beker anderhalve week geleden. Wij kregen enkele dagen vrijaf en ook bij ons loopt het dan wat stroever als de trainingsintensiteit doorbroken wordt."

"Knack speelde ook echt goed die eerste set. Wij moesten er dan ook op het einde van die inleidende set vol voor gaan om geen deelverlies te lijden. Toen die uiteindelijk toch op het bord stond, konden wij vanaf halfweg de tweede beurt vol doorgaan vanop de servicelijn en waren wij uiteindelijk niet meer af te stoppen."

Mijn oud-ploegmaats ontgoochelden zeker niet

"Eens wij volle greep op de wedstrijd hebben, dan is het als opponent nog moeilijk er weer uit te geraken. Ik had mij overigens ook wel aan een heel gemotiveerd Knack verwacht en mijn oud-ploegmaats ontgoochelden zeker niet." (RBD)

Op zijn onnavolgbare manier stelde speaker Bart Bataille de ex-Knackspelverdeler voor aan een volgelopen Schiervelde wat Stijn meteen en staande ovatie opleverde nog voor hij een officiële bal had geslagen.Stijn D'Hulst mocht bij 15-22 in set drie spelverdeler De Rezende komen vervangen en de 0-3 uitserveren. Simon serveerde in het net wat Roeselare op 16-22 bracht, daarna deed Fasteland hetzelfde naar 16-23 waarop D'Hulst naar de servicelijn moest. De eerste opslag kon Verhanneman onvoldoende zuiver stoppen wat afgestraft werd en op wedstrijdbal mokerde Tuerlinckx de bal buiten. Meteen 16-25 en de klus geklaard voor de Italiaanse wereldkampioenen."Het deed toch wel iets om hier in een vol Schiervelde aan te treden", gaf de Kortrijkzaan achteraf mee. "En neen, ik was niet verrast door die knappe eerste set van Roeselare. Wij kwamen niet meteen in ons ritme, want het was onze eerste wedstrijd na het winnen van de beker anderhalve week geleden. Wij kregen enkele dagen vrijaf en ook bij ons loopt het dan wat stroever als de trainingsintensiteit doorbroken wordt.""Knack speelde ook echt goed die eerste set. Wij moesten er dan ook op het einde van die inleidende set vol voor gaan om geen deelverlies te lijden. Toen die uiteindelijk toch op het bord stond, konden wij vanaf halfweg de tweede beurt vol doorgaan vanop de servicelijn en waren wij uiteindelijk niet meer af te stoppen.""Eens wij volle greep op de wedstrijd hebben, dan is het als opponent nog moeilijk er weer uit te geraken. Ik had mij overigens ook wel aan een heel gemotiveerd Knack verwacht en mijn oud-ploegmaats ontgoochelden zeker niet." (RBD)