Sander Depovere (°1995) begon op zesjarige leeftijd te volleyballen in de jeugdreeksen van Knack Roeselare. Op 14-jarige leeftijd stapte de talentvolle spelverdeler over naar de Topsportschool Volleybal in Vilvoorde, waar hij vier jaar verbleef, en trainde er dagelijks met onder meer ex-Knack Volley-spelers Arno Van de Velde, Lowie Stuer, Thomas Konings en Lou Kindt. In die periode kreeg hij training van zijn huidige coach Steven Vanmedegael en af en toe ook van ex-coach Emile Rousseaux.

Daarna ging het dadelijk richting Liga A bij Topvolley Antwerpen (2013-2016) en Prefaxis Menen (2016-2017) vooraleer Knack Volley (2017-2020) zijn jeugdproduct opnieuw binnenhaalde. Met succes want ondertussen verzamelde Sander viermaal bekerwinst (drie met Knack Volley en één met Antwerpen) en tweemaal winst in de Supercup. Het is voor hem enkel nog wachten op de kers op de taart, een eerste landstitel met Knack Volley Roeselare.

Het is duidelijk, Sander voelt zich thuis in 'zijn' Knack Roeselare. Ooit gestart als ballenjongen op Schiervelde zouden we kunnen schrijven 'from ball-boy to A-team'. Trouwens, in de loop van komend seizoen verhuist hij met vriendin Leen, volleybalspeelster bij Bevo Roeselare, naar deelgemeente Beveren waar ze samen een eigen woning vonden.

Sander Depovere (°1995) begon op zesjarige leeftijd te volleyballen in de jeugdreeksen van Knack Roeselare. Op 14-jarige leeftijd stapte de talentvolle spelverdeler over naar de Topsportschool Volleybal in Vilvoorde, waar hij vier jaar verbleef, en trainde er dagelijks met onder meer ex-Knack Volley-spelers Arno Van de Velde, Lowie Stuer, Thomas Konings en Lou Kindt. In die periode kreeg hij training van zijn huidige coach Steven Vanmedegael en af en toe ook van ex-coach Emile Rousseaux.Daarna ging het dadelijk richting Liga A bij Topvolley Antwerpen (2013-2016) en Prefaxis Menen (2016-2017) vooraleer Knack Volley (2017-2020) zijn jeugdproduct opnieuw binnenhaalde. Met succes want ondertussen verzamelde Sander viermaal bekerwinst (drie met Knack Volley en één met Antwerpen) en tweemaal winst in de Supercup. Het is voor hem enkel nog wachten op de kers op de taart, een eerste landstitel met Knack Volley Roeselare.Het is duidelijk, Sander voelt zich thuis in 'zijn' Knack Roeselare. Ooit gestart als ballenjongen op Schiervelde zouden we kunnen schrijven 'from ball-boy to A-team'. Trouwens, in de loop van komend seizoen verhuist hij met vriendin Leen, volleybalspeelster bij Bevo Roeselare, naar deelgemeente Beveren waar ze samen een eigen woning vonden.