Pieter Coolman: "Moeilijk te zeggen of het mijn mooiste Beker is, want de eerste blijft natuurlijk ook speciaal. Vooral omdat we toen met een totaal nieuwe ploeg tussen de lijnen kwamen. Ik weet wel dat 'the golden boys' het hier nu weer geflikt hebben en daar zijn we zeer gelukkig mee. We hadden het niet altijd makkelijk tegen dit Maaseik maar in 'moneytime' bleven we veel koelbloediger dan de Limburgers. Dat heeft toch wel het grote verschil gemaakt vandaag."

De middenman ging maar al te graag feesten na de derde opeenvolgende Beker. "Er zijn hier vrienden en familie en we keren terug met de supportersbus richting Roeselare. Wat mij betreft, mag er eens stevig gedronken worden", besluit Coolman met een knipoog.

© BELGA

Hoewel hij niet speelde, straalde Ardooienaar Sander Depovere na zijn tweede bekerwinst. "Zelfs als je naast het parket staat, leef je enorm mee. Ik wist op voorhand dat Trinidad zou spelen en hij deed het ook fantastisch. In de vorige jaren bleven we wat op onze honger zitten qua spanning in de finale maar nu viel dat beter mee en ook het niveau mocht er best zijn. Ons tactisch plannetje heeft duidelijk gerendeerd in het Sportpaleis. Door Jolan Cox uit de match te houden, hebben we een groot deel van het werk kunnen verrichten. Cox was in de voorgaande matchen subliem tegen ons."

"Deze bekeroverwinning zal geen invloed hebben op de titelstrijd. Daarin is alles te herdoen maar ik kan niet ontkennen dat Maaseik misschien wel een mentale tik kreeg."

© BELGA

(MPM - foto's Belga)

Pieter Coolman: "Moeilijk te zeggen of het mijn mooiste Beker is, want de eerste blijft natuurlijk ook speciaal. Vooral omdat we toen met een totaal nieuwe ploeg tussen de lijnen kwamen. Ik weet wel dat 'the golden boys' het hier nu weer geflikt hebben en daar zijn we zeer gelukkig mee. We hadden het niet altijd makkelijk tegen dit Maaseik maar in 'moneytime' bleven we veel koelbloediger dan de Limburgers. Dat heeft toch wel het grote verschil gemaakt vandaag." De middenman ging maar al te graag feesten na de derde opeenvolgende Beker. "Er zijn hier vrienden en familie en we keren terug met de supportersbus richting Roeselare. Wat mij betreft, mag er eens stevig gedronken worden", besluit Coolman met een knipoog.Hoewel hij niet speelde, straalde Ardooienaar Sander Depovere na zijn tweede bekerwinst. "Zelfs als je naast het parket staat, leef je enorm mee. Ik wist op voorhand dat Trinidad zou spelen en hij deed het ook fantastisch. In de vorige jaren bleven we wat op onze honger zitten qua spanning in de finale maar nu viel dat beter mee en ook het niveau mocht er best zijn. Ons tactisch plannetje heeft duidelijk gerendeerd in het Sportpaleis. Door Jolan Cox uit de match te houden, hebben we een groot deel van het werk kunnen verrichten. Cox was in de voorgaande matchen subliem tegen ons.""Deze bekeroverwinning zal geen invloed hebben op de titelstrijd. Daarin is alles te herdoen maar ik kan niet ontkennen dat Maaseik misschien wel een mentale tik kreeg." (MPM - foto's Belga)