Menen loot teams uit de Champions League

© VDB
Redactie KW

Voor zijn Europese campagne kan Par-Ky Menen nog geen vliegtuigtickets bestellen. De tegenstander in de zestiende finales moet eerst nog elders matchen afwerken.

In Luxemburg had de loting voor verscheidene Europese competities plaats. Par-Ky Menen, dat vrijgesteld is in de 1/32ste finales van de CEV-cup, de tweede continentale clubcompetitie, bekampt in de 1/16de finales (27-29 november en 4-6 december) de verliezer van een duel uit de tweede voorronde van de Champions League, de hoogste competitie voor clubs op dit continent.

Dat is een wedstrijd tussen de winnaar van de matchen tussen het Bosnische Brcko en het Bulgaarse Burgas en de winnaar van de matchen tussen het Kroatische Zagreb en het Servische Novi Sad.

Bij kwalificatie wenkt in de 1/8ste finales (18-20 december en 15-17 januari) een confrontatie met de winnaar van de matchen tussen de winnaar van het Noorse Forde VBK en het Oekraïense Novator Khmelnytskyi.(matchen in 1/32ste finales) en de verliezer van de duels tussen het Noorse Viking TIF Bergen en het Franse Chaumont VB 52 HM (eerste voorronde Champions League).

(PR/foto VDB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier