Knack Volley mag van CEV Champions League-tornooi organiseren

Fragkos, Deroey, Van Schie en Verhanneman van Knack Volley. © VDB
Redactie KW

CEV heeft bevestigd dat Knack Roeselare en Modena de twee CL-tornooien in poule D mogen organiseren. Het tornooi in de Tomabel Hal in Roeselare is gepland in de week van 15-16-17 december. Modena wordt gastheer in de week van 8-9-10 februari 2021.

Enkele weken geleden werden de deelnemers aan de Champions League in een video-call gepolst naar de intentie van CEV om de competitie dit seizoen niet in heen- en terugwedstrijden te organiseren, maar in twee tornooien. Clubs die kandidaat waren, werden gevraagd hun kandidatuur door te sturen. Knack Volley bezorgde een stevig dossier aan CEV. Deze week woensdag was er opnieuw video-overleg tussen CEV en de teams. Uit het zeer open, eerlijk en constructief gesprek werd bevestigd wat al uit het eerder overleg was gebleken: alle teams bleken bereid om gastheer te zijn voor een tornooi. CEV heeft daarom gekozen om het lot te laten beslissen. Knack Volley en Modena kwamen daarbij uit de bokaal.

Knack Volley is blij, nu Lindemans Aalst geen kandidaat was in zijn poule, de grootste clubcompetitie toch naar België te kunnen halen. Uiteraard blijft covid alles overschaduwen, maar Knack Volley wil er vol voor gaan, voor zijn supporters en sponsors. In de komende weken zal de club in nauw contact blijven met de bevoegde overheden en CEV om te kijken wat mogelijk is.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier