Knack-coach Vanmedegael liet zowel D'Hulst als Tuerlinckx de hele wedstrijd in de huppelhoek, wat Depovere aan de spelverdeling bracht en nieuwkomer Ahyi op de opposiet.

De eerste set waren Fragkos en Verhanneman de receptie-hoekspelers, Coolman en die andere nieuwkomer Huhmann bezetten het centrum met Deroey op de liberostek. Knack sloeg die eerste beurt rap een meerpuntenbonus bij elkaar die naar de 25-20 deelwinst doorgetrokken werd.

Remonte, maar toch verlies

Vanaf de tweede beurt bezetten Van Schie en Desmet de receptie-hoek, Fasteland verving Coolman. Groningen profiteerde van Roeselaarse onzuiverheden om 4-8 voor te komen. Via Ahyi haalde een paar keer hard uit en Van Schie kon Knack wel naar 13-14 remonteren, maar verloor met 22-25.

In de derde beurt zag Knack een 8-5 naar 9-13 omgebogen omdat er minder zuiver gestopt werd. Een opgedreven servicedruk en knappe verdedigende staaltjes met punten op de counter zorgden ervoor dat Knack weer 16-16 gelijk bracht. In de slotfase beslechtte Groningen secuurder naar de 23-25 verdubbeling.

Moeizame setwinst

De vierde beurt nam Coolman weer de plaats in van Huhmann. Het ging gelijk op naar 15-14, Roeselare trok het tempo op en leek bij 20-16 vlot op weg naar tweede deelwinst. Die kwam er evenwel, maar moeizaam met 25-23.

Donderdag 3 september volgt er om 14 uur een tweede oefenwedstrijd tegen Groningen in Schiervelde.

Het is de bedoeling dat er voor de competitiewedstrijden in totaal 600 supporters zullen toegelaten worden. Daartoe wordt momenteel een protocol opgesteld, want alles moet coronaproof gebeuren.

Knack-coach Vanmedegael liet zowel D'Hulst als Tuerlinckx de hele wedstrijd in de huppelhoek, wat Depovere aan de spelverdeling bracht en nieuwkomer Ahyi op de opposiet. De eerste set waren Fragkos en Verhanneman de receptie-hoekspelers, Coolman en die andere nieuwkomer Huhmann bezetten het centrum met Deroey op de liberostek. Knack sloeg die eerste beurt rap een meerpuntenbonus bij elkaar die naar de 25-20 deelwinst doorgetrokken werd. Vanaf de tweede beurt bezetten Van Schie en Desmet de receptie-hoek, Fasteland verving Coolman. Groningen profiteerde van Roeselaarse onzuiverheden om 4-8 voor te komen. Via Ahyi haalde een paar keer hard uit en Van Schie kon Knack wel naar 13-14 remonteren, maar verloor met 22-25.In de derde beurt zag Knack een 8-5 naar 9-13 omgebogen omdat er minder zuiver gestopt werd. Een opgedreven servicedruk en knappe verdedigende staaltjes met punten op de counter zorgden ervoor dat Knack weer 16-16 gelijk bracht. In de slotfase beslechtte Groningen secuurder naar de 23-25 verdubbeling.De vierde beurt nam Coolman weer de plaats in van Huhmann. Het ging gelijk op naar 15-14, Roeselare trok het tempo op en leek bij 20-16 vlot op weg naar tweede deelwinst. Die kwam er evenwel, maar moeizaam met 25-23.Donderdag 3 september volgt er om 14 uur een tweede oefenwedstrijd tegen Groningen in Schiervelde.Het is de bedoeling dat er voor de competitiewedstrijden in totaal 600 supporters zullen toegelaten worden. Daartoe wordt momenteel een protocol opgesteld, want alles moet coronaproof gebeuren.