Coach Steven Vanmedegael kreeg met Hendrik Tuerlinckx, Matthijs Verhanneman, Pieter Coolman, Sander Depovere, Stijn Van Schie en 'nieuwkomer' Stijn D'Hulst voor die eerste training zes spelers rond zich. Daar zullen deze week nog ook Mathijs Desmet, Dennis Deroey en de nieuw aangetrokken Nederlander Michiel Ahyi zich bijvoegen. Op de Griek Andreas Fragkos en Noor Rune Fasteland is het net zoals op de Amerikaanse aanwinst George Huhmann nog even wachten.

Het is de bedoeling dat er de volgende weken zowel op maandag, woensdag als vrijdag getraind wordt waarbij baloefeningen in combinatie met fitness centraal staan. Coach Vanmedegael bleef overigens heel de lockdown in contact met zijn spelers die thuis de conditie onderhielden, al of niet met materiaal van de eigen fitnessruimte op Schiervelde dat daarvoor ter beschikking gesteld werd. Geregeld spraken de spelers onder elkaar af om te lopen en sedert verleden week zorgen de padelontmoetingen onder elkaar voor welgekomen afwisselingen om topfit te blijven. Het is de bedoeling dat er nog heel de maand juni verder getraind wordt om eind juli na de vakantieperiode de directe voorbereiding op het nieuwe seizoen aan te vatten.

(RBD)

Coach Steven Vanmedegael kreeg met Hendrik Tuerlinckx, Matthijs Verhanneman, Pieter Coolman, Sander Depovere, Stijn Van Schie en 'nieuwkomer' Stijn D'Hulst voor die eerste training zes spelers rond zich. Daar zullen deze week nog ook Mathijs Desmet, Dennis Deroey en de nieuw aangetrokken Nederlander Michiel Ahyi zich bijvoegen. Op de Griek Andreas Fragkos en Noor Rune Fasteland is het net zoals op de Amerikaanse aanwinst George Huhmann nog even wachten.Het is de bedoeling dat er de volgende weken zowel op maandag, woensdag als vrijdag getraind wordt waarbij baloefeningen in combinatie met fitness centraal staan. Coach Vanmedegael bleef overigens heel de lockdown in contact met zijn spelers die thuis de conditie onderhielden, al of niet met materiaal van de eigen fitnessruimte op Schiervelde dat daarvoor ter beschikking gesteld werd. Geregeld spraken de spelers onder elkaar af om te lopen en sedert verleden week zorgen de padelontmoetingen onder elkaar voor welgekomen afwisselingen om topfit te blijven. Het is de bedoeling dat er nog heel de maand juni verder getraind wordt om eind juli na de vakantieperiode de directe voorbereiding op het nieuwe seizoen aan te vatten.(RBD)