Bij Knack opende Vanmedegael met Depovere aan de spelverdeling, de centrumspelers Coolman en Fasteland, receptie/hoek Verhanneman en Fragkos en Tuerlinckx die in zijn revalidatie hernam als opposite. De Roey was libero.

In de inleidende beurt was Verhanneman moeilijk af te stoppen en ook Fragkos scoorde weer geregeld. Knack ging van 11-9 naar 20-14 en had riant uitzicht op deelwinst. Toch bleef het knokken, want in die eindfase lieten de plaatselijken zich op foutjes betrappen waarbij Fragkos receptioneel een paar keer mistastte en ook serverend in de fout ging en Tuerlinckx duidelijk matchritme miste. Knack besloot die eerste beurt met 25-23.

Hetzelfde scenario in de eerste herneming, met Knack dat een 10-9 naar 19-14 uitdiepte, Frankfurt nog tot 22-20 liet dichten om met 25-21 via Tuerlinckx te verdubbelen.

De derde set kwam Van Schie de Griek Fragkos aflossen op de receptie/hoek, Norman kwam in voor Tuerlinckx. Knack kwam 8-2 voor via vooral Fasteland zowel aanvallend als in het blok, Norman sloeg de 19-12 op het bord en een controlerend Knack ging naar 25-20 de derde beurt. In een bijkomende set waren er ook enkele wissels bij Frankfurt, waarbij Knack 25-20 afrondde.

(RB)

Bij Knack opende Vanmedegael met Depovere aan de spelverdeling, de centrumspelers Coolman en Fasteland, receptie/hoek Verhanneman en Fragkos en Tuerlinckx die in zijn revalidatie hernam als opposite. De Roey was libero.In de inleidende beurt was Verhanneman moeilijk af te stoppen en ook Fragkos scoorde weer geregeld. Knack ging van 11-9 naar 20-14 en had riant uitzicht op deelwinst. Toch bleef het knokken, want in die eindfase lieten de plaatselijken zich op foutjes betrappen waarbij Fragkos receptioneel een paar keer mistastte en ook serverend in de fout ging en Tuerlinckx duidelijk matchritme miste. Knack besloot die eerste beurt met 25-23.Hetzelfde scenario in de eerste herneming, met Knack dat een 10-9 naar 19-14 uitdiepte, Frankfurt nog tot 22-20 liet dichten om met 25-21 via Tuerlinckx te verdubbelen.De derde set kwam Van Schie de Griek Fragkos aflossen op de receptie/hoek, Norman kwam in voor Tuerlinckx. Knack kwam 8-2 voor via vooral Fasteland zowel aanvallend als in het blok, Norman sloeg de 19-12 op het bord en een controlerend Knack ging naar 25-20 de derde beurt. In een bijkomende set waren er ook enkele wissels bij Frankfurt, waarbij Knack 25-20 afrondde.(RB)