Al kon Frank Depestele wel verzachtende omstandigheden in roepen want zijn ploeg begon pas drie weken later aan de voorbereiding dan Knack en dus is het logisch dat Roeselare nu al verder staat. Bovendien ligt de belangrijke pion Lapkov in de lappenmand. De Bulgaarse opposite sukkelt met een blessure aan de buikspieren. Leonis Dedeyne deed het daarom als hoofdaanvaller en hij ontgoochelde niet. De andere basisplaatsen waren voor de nieuwe setter Lankinen die ook een goede indruk naliet, Vanneste, Sinnesael, Rotty, Colson en libero Stuer. Knack begon aan de match met D'Hulst, Tuerlinckx, Verhanneman, Van Schie, Fasteland, de Amerikaanse middenman Huhmann en libero Deroey.

Supporters waren welkom voor dit burenduel maar een groot deel miste het begin van de match omdat er twintig minuten eerder werd opgegooid dan voorzien. Na een gelijkopgaande start (12-12) sloeg Knack een kloof dankzij sterk verdedigend werk van Deroey. Het gaf de bezoekers een boost want opeens domineerde het de tegenstander. Van 14-19 ging het naar 17-23. Huhmann besloot met twee raketten van aan de opslaglijn.

In set twee kwam Fragkos tussen de lijnen maar aan het scenario veranderde weinig. Een evenwichtige start met Roeselare dat gaandeweg duidelijk te sterk bleek. Van 10-15 naar 21-25.

Ook in de derde set sloegen beide coaches aan het wisselen maar het verschil in kwaliteit bleef groot. Knack haalde ook de volgende twee spelletjes met de vingers in de neus binnen. Decospan menen hoeft niet te panikeren want het is in het tussenseizoen stevig versterkt. Wanneer het om de knikkers draait en wanneer Lapkov inzetbaar is, zal de grensclub allicht een ander gelaat tonen. Roeselare toont nu al dat het ver staat in de ontwikkeling en dat het sowieso de titelfavoriet bij uitstek is.

(MPM)

Al kon Frank Depestele wel verzachtende omstandigheden in roepen want zijn ploeg begon pas drie weken later aan de voorbereiding dan Knack en dus is het logisch dat Roeselare nu al verder staat. Bovendien ligt de belangrijke pion Lapkov in de lappenmand. De Bulgaarse opposite sukkelt met een blessure aan de buikspieren. Leonis Dedeyne deed het daarom als hoofdaanvaller en hij ontgoochelde niet. De andere basisplaatsen waren voor de nieuwe setter Lankinen die ook een goede indruk naliet, Vanneste, Sinnesael, Rotty, Colson en libero Stuer. Knack begon aan de match met D'Hulst, Tuerlinckx, Verhanneman, Van Schie, Fasteland, de Amerikaanse middenman Huhmann en libero Deroey.Supporters waren welkom voor dit burenduel maar een groot deel miste het begin van de match omdat er twintig minuten eerder werd opgegooid dan voorzien. Na een gelijkopgaande start (12-12) sloeg Knack een kloof dankzij sterk verdedigend werk van Deroey. Het gaf de bezoekers een boost want opeens domineerde het de tegenstander. Van 14-19 ging het naar 17-23. Huhmann besloot met twee raketten van aan de opslaglijn.In set twee kwam Fragkos tussen de lijnen maar aan het scenario veranderde weinig. Een evenwichtige start met Roeselare dat gaandeweg duidelijk te sterk bleek. Van 10-15 naar 21-25.Ook in de derde set sloegen beide coaches aan het wisselen maar het verschil in kwaliteit bleef groot. Knack haalde ook de volgende twee spelletjes met de vingers in de neus binnen. Decospan menen hoeft niet te panikeren want het is in het tussenseizoen stevig versterkt. Wanneer het om de knikkers draait en wanneer Lapkov inzetbaar is, zal de grensclub allicht een ander gelaat tonen. Roeselare toont nu al dat het ver staat in de ontwikkeling en dat het sowieso de titelfavoriet bij uitstek is.(MPM)