Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere zetten een punt achter hun professionele volleybalcarrière bij Knack Volley Roeselare. Dit is ondertussen oud nieuws. Maar voordat ze hun ploeg definitief achter zich laten, hadden Ruben en Stijn nog één verrassing in petto voor hun (ex-)collega's: een afscheidsmaaltijd die ze samen met de tv-kok Jeroen Meus klaarmaakten tijdens een training.

Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere, samen met tv-kok Jeroen Meus. © (gf)

Op woensdag 5 juni was Jeroen Meus met de volledige productiecaravan van Dagelijkse Zomerkost aanwezig op Schiervelde in Roeselare. Dit voor de opnames van het programma waarin Jeroen Meus zijn vaste keuken verlaat en erop uit trekt. Twintig dagen lang bezoekt Jeroen elke dag een gastvrije Vlaming die zijn deuren openzet voor een portie dagelijkse zomerkost. En gastvrij waren ze zeker bij Knack Volley Roeselare...

Ben je ook zo benieuwd hoe deze uitzending eruit zag? Kijk dan zeker op donderdag 11 juli om 19.40 uur naar Dagelijkse Zomerkost op Eén. Heruitzendingen zijn er nog op donderdagavond 11 juli om 23.05 uur en op vrijdagnamiddag 12 juli om 13.30 uur.

De productiecaravan van Dagelijkse Zomerkost streek neer in Schiervelde. © (gf)
Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere zetten een punt achter hun professionele volleybalcarrière bij Knack Volley Roeselare. Dit is ondertussen oud nieuws. Maar voordat ze hun ploeg definitief achter zich laten, hadden Ruben en Stijn nog één verrassing in petto voor hun (ex-)collega's: een afscheidsmaaltijd die ze samen met de tv-kok Jeroen Meus klaarmaakten tijdens een training.Op woensdag 5 juni was Jeroen Meus met de volledige productiecaravan van Dagelijkse Zomerkost aanwezig op Schiervelde in Roeselare. Dit voor de opnames van het programma waarin Jeroen Meus zijn vaste keuken verlaat en erop uit trekt. Twintig dagen lang bezoekt Jeroen elke dag een gastvrije Vlaming die zijn deuren openzet voor een portie dagelijkse zomerkost. En gastvrij waren ze zeker bij Knack Volley Roeselare...Ben je ook zo benieuwd hoe deze uitzending eruit zag? Kijk dan zeker op donderdag 11 juli om 19.40 uur naar Dagelijkse Zomerkost op Eén. Heruitzendingen zijn er nog op donderdagavond 11 juli om 23.05 uur en op vrijdagnamiddag 12 juli om 13.30 uur.