Knack Roeselare is zowel sportief als logistiek met een gedroomde loting weggekomen. Knack is ondergebracht in Poule E en ontwijkt zo de Italiaanse toppers en de Russische energieverslindende verplaatsingen.

Binnen de Knack-entourage werd er gepronostikeerd over de favoriete tegenstanders. Persverantwoordelijke Johan Eeckhout verzamelde die opties. "Zowel algemeen directeur Dirk Specenier als coach Steven Vanmedegael kregen hun favoriete opponenten", zegt Johan Eeckhout. Die loting opent ook sportieve mogelijkheden voor een doorstoten na de poules.

Mogelijkheden om die tweede stek in de poule te bereiken? "Wij moeten gewoon voor de reekswinst gaan. In deze reeks moeten wij de lat hoog durven te leggen", stelt coach Vanmedegael die zijn gedroomde loting verwezenlijkt zag.

Het blijft afwachten wie de derde tegenstrever van Knack wordt want die zal maar in november gekend zijn. Mogelijke tegenstrever is alvast Novi Sad.

De poulewedstrijden in de Champions League worden afgewerkt tussen 3 december en 19 februari. (RB)

Knack Roeselare is zowel sportief als logistiek met een gedroomde loting weggekomen. Knack is ondergebracht in Poule E en ontwijkt zo de Italiaanse toppers en de Russische energieverslindende verplaatsingen.Binnen de Knack-entourage werd er gepronostikeerd over de favoriete tegenstanders. Persverantwoordelijke Johan Eeckhout verzamelde die opties. "Zowel algemeen directeur Dirk Specenier als coach Steven Vanmedegael kregen hun favoriete opponenten", zegt Johan Eeckhout. Die loting opent ook sportieve mogelijkheden voor een doorstoten na de poules.Mogelijkheden om die tweede stek in de poule te bereiken? "Wij moeten gewoon voor de reekswinst gaan. In deze reeks moeten wij de lat hoog durven te leggen", stelt coach Vanmedegael die zijn gedroomde loting verwezenlijkt zag.Het blijft afwachten wie de derde tegenstrever van Knack wordt want die zal maar in november gekend zijn. Mogelijke tegenstrever is alvast Novi Sad.De poulewedstrijden in de Champions League worden afgewerkt tussen 3 december en 19 februari. (RB)