De middenman kwam in totaal zeven seizoenen uit voor Knack en kwam er destijds als 16-jarige knaap piepen op het hoogste volleybalniveau. Onder Emile Rousseaux bloeide Vande Velde helemaal open en dwong hij finaal een basisplaats af. In totaal pakte Van de Velde vijf titels met Knack.

"Ik heb hier een fantastische tijd gehad, maar ik vond het een uitgelezen moment voor iets anders in het buitenland. Alleen jammer dat ik niet met een zesde titel kan vertrekken", reageert hij op zijn vertrek.

Bij Sète wordt Van de Velde herenigd met zijn vroegere ploegmaat Lowie Stuer. De libero verlaat Menen na amper één seizoen voor een nieuw volleybalhoofdstuk bij de Zuid-Franse club.

(MPM)

De middenman kwam in totaal zeven seizoenen uit voor Knack en kwam er destijds als 16-jarige knaap piepen op het hoogste volleybalniveau. Onder Emile Rousseaux bloeide Vande Velde helemaal open en dwong hij finaal een basisplaats af. In totaal pakte Van de Velde vijf titels met Knack."Ik heb hier een fantastische tijd gehad, maar ik vond het een uitgelezen moment voor iets anders in het buitenland. Alleen jammer dat ik niet met een zesde titel kan vertrekken", reageert hij op zijn vertrek.Bij Sète wordt Van de Velde herenigd met zijn vroegere ploegmaat Lowie Stuer. De libero verlaat Menen na amper één seizoen voor een nieuw volleybalhoofdstuk bij de Zuid-Franse club.(MPM)