Andreas Fragkos extra jaar bij Knack Volley Roeselare

© VDB
Redactie KW

Het voorbije volleyseizoen groeide de Griekse diagonaalspeler Andreas Dimitrios Fragkos (31) uit tot één van de nieuwe smaakmakers en publiekslievelingen op Schiervelde. Hij blijft nu zeker een jaar langer.

Met zijn zware opslagdruk, zijn gevarieerd aanvalspel, zijn betrouwbare receptie en vooral met zijn enthousiaste speelstijl was hij een gesel voor elke tegenstander. Binnen het Knack Volley team ontpopte hij zich tot een sfeermaker ‘hors catégorie’ die professionele inzet op training en in de wedstrijden perfect combineerde met het ronddollen met al zijn teamgenoten.

Goeie statistieken

Het leed dan ook geen twijfel dat Knack Volley Roeselare de Griek een jaar langer wou binden aan het team. Ook volgend seizoen zal Knack Volley kunnen uitpakken met de receptielijn Andreas Fragkos-Matthijs Verhanneman-Dennis Deroey. De statistieken op de EuroMillions Volley League-website liegen er trouwens niet om: deze drie spelers (Deroey 65% – Fragkos 59% – Verhanneman 56%) staan op plaatsen één, twee en drie in de rubriek Reception – Positivity % (aantal perfecte recepties tov totaal aantal recepties). Zelfs een plaats in het Dream Team op dezelfde website ontbreekt niet voor Andreas Fragkos.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier