Andreas Dimitrios Fragkos (2.00 m) is geen onbekende voor de Knack Volley-fans want hij speelde dit seizoen bij United Volleys Frankfurt, één van de drie tegenstanders in de Champions League.

Andreas Dimitrios Fragkos was in beide wedstrijden trouwens zowat de boeman voor Knack Volley. In Frankfurt deed hij in set 3 en 4 de wedstrijd kantelen zodat Roeselare tot het uiterste moest gaan om de 2-3-overwinning binnen te halen. In Schiervelde werd Fragkos, met onder meer drie aces, de topscorer voor Frankfurt. In het verleden speelde Fragkos nog samen met ex-Knack Volley setter Eemi Tervaportti bij Olympiakos Piraeus.

Andreas Dimitrios Fragkos (2.00 m) is geen onbekende voor de Knack Volley-fans want hij speelde dit seizoen bij United Volleys Frankfurt, één van de drie tegenstanders in de Champions League. Andreas Dimitrios Fragkos was in beide wedstrijden trouwens zowat de boeman voor Knack Volley. In Frankfurt deed hij in set 3 en 4 de wedstrijd kantelen zodat Roeselare tot het uiterste moest gaan om de 2-3-overwinning binnen te halen. In Schiervelde werd Fragkos, met onder meer drie aces, de topscorer voor Frankfurt. In het verleden speelde Fragkos nog samen met ex-Knack Volley setter Eemi Tervaportti bij Olympiakos Piraeus.