Talentvol is de jonge George Huhmann zeker want hij werd het afgelopen seizoen opgenomen in het Team Roster van de Amerikaanse nationale ploeg naast kleppers als Matthew Anderson, Aaron Russell en Micah Christeson. Zijn grote volleybalvoorbeelden zijn de centrumspelers Max Holt en David Smith.

Verdere ontwikkeling

George Huhmann onderschreef een contract voor één seizoen met optie op een tweede. Er was ook interesse van Berlijn, het Franse Chaumont Volleyball en andere Europese toppers. Hij koos evenwel voor Knack op aanraden van zijn manager én de trainer van de Amerikaanse nationale ploeg omwille van de bijzondere aandacht voor zijn verdere opleiding en ontwikkeling die hij bij Roeselare zal krijgen. Dat is dan een pluim voor T1 Steven Vanmedegael en de technische staf.

Bij Knack deelt Huhmann de middenpositie met Pieter Coolman en Rune Fasteland. (RB)

Talentvol is de jonge George Huhmann zeker want hij werd het afgelopen seizoen opgenomen in het Team Roster van de Amerikaanse nationale ploeg naast kleppers als Matthew Anderson, Aaron Russell en Micah Christeson. Zijn grote volleybalvoorbeelden zijn de centrumspelers Max Holt en David Smith. George Huhmann onderschreef een contract voor één seizoen met optie op een tweede. Er was ook interesse van Berlijn, het Franse Chaumont Volleyball en andere Europese toppers. Hij koos evenwel voor Knack op aanraden van zijn manager én de trainer van de Amerikaanse nationale ploeg omwille van de bijzondere aandacht voor zijn verdere opleiding en ontwikkeling die hij bij Roeselare zal krijgen. Dat is dan een pluim voor T1 Steven Vanmedegael en de technische staf. Bij Knack deelt Huhmann de middenpositie met Pieter Coolman en Rune Fasteland. (RB)