Knack Volley Roeselare bekert op 5 december

Doordat het coronavirus nog altijd rondwaart bij Caruur Gent wordt de kwartfinale van de beker bij Caruur Gent van woensdag 25 november verplaatst naar zaterdag 5 december om 19.30 uur. Als Knack Roeselare zich in deze confrontatie over één wedstrijd weet te plaatsen voor de halve finales, dan wordt Tectum Achel of BDO Haasrode/Leuven de volgende bekeropponent.

Knack Roeselare speelt haar bekerkwartfinale ietsje later dan gepland. © foto Bart

De halve finales worden over twee wedstrijden beslecht. De heenwedstrijd zal plaatshebben op zaterdag 30 januari om 20.30 uur met Knack Volley – Tectum Achel of BDO Haasrode Leuven. De terugwedstrijd wordt een week later, op zaterdag 6 februari, afgewerkt.

De finale, aanvankelijk voorzien voor zondag 14 februari, wordt een week opgeschoven naar zondag 21 februari in de Lotto-arena in Antwerpen en dus niet in het Sportpaleis. Deze nieuwe regeling is opgemaakt onder voorbehoud van de huidige federale regelgeving en kan nog wijzigen volgens veranderende coronamaatregelen.

Zaterdag reist Knack Volley voor de competitie naar BDO Haasrode/Leuven waar de wedstrijd al om 16 uur gespeeld wordt. Knack staat ongeslagen op kop van de klassering met één punt bonus op Greenyard Maaseik. (RB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.