https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Knack Roeselare kent kalender play-offs

Knack Roeselare verzekerde zich van de titel van regulier kampioen.©VDB / Bart Vandenbroucke Bart Vandenbroucke
Knack Roeselare verzekerde zich van de titel van regulier kampioen.©VDB / Bart Vandenbroucke Bart Vandenbroucke
Redactie KW

Knack Volley verzekerde zich met de uiteindelijk overtuigende 3-0 zege in de inhaalwedstrijd tegen Lindemans Aalst van de titel van regulier kampioen. Een papieren titel weliswaar, maar belangrijk voor de samenstelling van de kalender van de Champions Play-offs.

Dat is een minicompetitie in heen- en terugwedstrijden met de eerste vier van de reguliere competitie als deelnemers. Dat zijn in volgorde van klassering: Knack Roeselare, Greenyard Maaseik, VT Decospan Menen en BDO Haasrode/Leuven.

Die minicompetitie begint op zaterdag 27 februari .

Voor Knack is dat met volgende kalender: zaterdag 27 februari om 20.30 uur Knack Roeselare – BDO Haasrode Leuven; zondag 7 maart om 18 uur Greenyard Maaseik – Knack Roeselare; woensdag 10 maart om 20.30 uur Knack Roeselare – VT Decospan Menen; zaterdag 13 maart om 19.30 uur VT Decospan Menen – Knack Roeselare; zaterdag 20 maart Knack Roeselare – Greenyard Maaseik, zaterdag 27 maart BDO Haasrode/Leuven – Knack Roeselare.

De eerste twee van deze minicompetitie spelen de titelfinale naar drie winnende wedstrijden. De winnaar van de play-offs geniet het thuisvoordeel in de eerste finalewedstrijd en eventuele beslissende vijfde finale. Data daarvan zaterdag 3 april, woensdag 7 april, zaterdag 10 april, woensdag 14 april en een eventuele beslissende vijfde confrontatie op zaterdag 17 april. (HB)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.