Bij de mannen werd Knack Roeselare bekerwinnaar en bij de vrouwen won Hermes Rekkenshop Oostende de beker van België. Er was echter geen landskampioen dit seizoen. De verliezende bekerfinalisten Lindemans Aalst (mannen) en Asterix Avo Beveren (vrouwen) prijkten op de eerste plaats na de reguliere competitie.

De Supercup werd de voorbije jaren telkens georganiseerd in de Lange Munte in Kortrijk vóór aanvang van de nieuwe competitie. De Supercup zou dus alweer meer dan ooit een serieus West-Vlaams tintje gehad hebben, maar helaas werd dit prestige-initiatief, waarmee Knack en Hermes hun trofeeënkast en hun palmares eventueel konden vullen, geschrapt.

(PR)

Bij de mannen werd Knack Roeselare bekerwinnaar en bij de vrouwen won Hermes Rekkenshop Oostende de beker van België. Er was echter geen landskampioen dit seizoen. De verliezende bekerfinalisten Lindemans Aalst (mannen) en Asterix Avo Beveren (vrouwen) prijkten op de eerste plaats na de reguliere competitie.De Supercup werd de voorbije jaren telkens georganiseerd in de Lange Munte in Kortrijk vóór aanvang van de nieuwe competitie. De Supercup zou dus alweer meer dan ooit een serieus West-Vlaams tintje gehad hebben, maar helaas werd dit prestige-initiatief, waarmee Knack en Hermes hun trofeeënkast en hun palmares eventueel konden vullen, geschrapt.(PR)