Knack Roeselare dolt vlak voor de titelwedstrijd

Knack pakte vorige vrijdag de titel, maar een paar uur voor de vierde play-off-finale was er van titelstress weinig te merken bij de spelers. Onderweg naar Zellik werd youngster Pieter-Jan Creus bij de neus genomen.

Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen. U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
Klik hier om dit alsnog toe te laten

Knack Roeselare werd voor de derde keer op rij landskampioen na een 2-3-zege op bezoek bij Asse-Lennik. Luttele uren voor de wedstrijd was er van enige spanning bij de spelers alvast weinig sprake. Op de parking van het tankstation in Groot-Bijgaarden, waar de spelers nog snel even stopten voor een kop koffie onderweg naar het Molenbos, de thuishaven van Asse-Lennik, werd tweede libero en youngster Pieter-Jan Creus erin geluisd door ploegmakker Stijn Dejonckheere. En dit tot hilariteit van de hele kern, inclusief teammanager Stefaan Wybo. Het hilarische filmpje werd intussen opgepikt door volleybalnieuwssite World of Volley.

Dat de sfeer in de kern van Knack Roeselare goed zit, is bekend, getuige niet alleen de mentaliteit die de spelers op het terrein aan de dag leggen, maar ook de filmpjes die regelmatig opduiken. Zo worden er naast hun videoclip in het begin van het seizoen, ook af en toe filmpjes met volleybaltrickshots gepost met de Knackspelers in de hoofdrol.

Kampioenenviering op Schiervelde

Gisteren werd Knack Roeselare nog in de bloemen gezet op het veld van KV Kortrijk. Vanavond wordt de kersverse landskampioen om 18.15 uur gehuldigd op het Roeselaarse stadhuis, vanaf 21 uur volgt dan op Schiervelde een kampioenenviering voor de supporters.

(LB)

P.S. Niet alleen de spelers van Knack Roeselare beleven plezier met de paardenbloem.

 

E tareeeee dulce, nu?Posted by Prima TV on zondag 3 mei 2015

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.