Knack passeert Gent in drie sets moeiteloos

Knack Roeselare: Brett Walsh (foto VDB / BART VANDENBROUCKE) © VDB
Redactie KW

Knack Roeselare passeerde op de vooravond van de Europese verplaatsing naar Frankfurt moeiteloos Caruur Gent in drie sets.

Alleen de eerste beurt kon Gent de bezoekers even het vuur aan de schenen leggen maar Knack rondde gedecideerd 24-26 af. De eerste herneming kon Knack 20-25 verdubbelen om in set drie met 16-25 het pleit te beslechten.

Met de receptie/hoekspelers Van Hirtum en Verhanneman naast de middenspelers Coolman en Van de Velde en opposite Hendrik Tuerlinckx die heel gretig hernam hernam kon Walsh al zijn aanvallende registers opentrekken. De inleidende beurt had Knack rap een driepuntenbonus op het bord al kon Gent bij 18-21 via knap serveerwerk wel nog aandringen naar de 24-24 waarna Knack zich niet meer liet ringeloren.

De eerste herneming hetzelfde scenario met Knack dat gemakkelijk een vierpuntenbonus op het bord sloeg en die voorsprong de set door op het bord hield. Roeselare domineerde probleemloos en kon met 21-25 verdubbelen.

In set drie weer een overtuigend Roeselare dat een 11-14 naar 12-17 doortrok om nooit meer in last te komen en met 16-25 af te ronden.

(HB)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier