Jeroen Meus verwent volleyballers van Knack Roeselare

De afscheidnemende spelers Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere hadden nog een verrassing in petto voor hun ploeggenoten en lieten de bekendste televisie-kok van het land naar Schiervelde komen met zijn programma Dagelijkse Zomerkost. Hoe dat verliep, is vanavond te bekijken op Eén.

En of het smaakte: de spelers van Knack Roeselare mochten eens eten in plaats van trainen in hun zaal. © (gf)

Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere zetten een punt achter hun professionele volleybalcarrière bij Knack Volley Roeselare. Dit is ondertussen oud nieuws. Maar voordat ze hun ploeg definitief achter zich laten, hadden Ruben en Stijn nog één verrassing in petto voor hun (ex-)collega’s: een afscheidsmaaltijd die ze samen met de tv-kok Jeroen Meus klaarmaakten tijdens een training.

Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere, samen met tv-kok Jeroen Meus.
Ruben Van Hirtum en Stijn Dejonckheere, samen met tv-kok Jeroen Meus.© (gf)

Op woensdag 5 juni was Jeroen Meus met de volledige productiecaravan van Dagelijkse Zomerkost aanwezig op Schiervelde in Roeselare. Dit voor de opnames van het programma waarin Jeroen Meus zijn vaste keuken verlaat en erop uit trekt. Twintig dagen lang bezoekt Jeroen elke dag een gastvrije Vlaming die zijn deuren openzet voor een portie dagelijkse zomerkost. En gastvrij waren ze zeker bij Knack Volley Roeselare…

Ben je ook zo benieuwd hoe deze uitzending eruit zag? Kijk dan zeker op donderdag 11 juli om 19.40 uur naar Dagelijkse Zomerkost op Eén. Heruitzendingen zijn er nog op donderdagavond 11 juli om 23.05 uur en op vrijdagnamiddag 12 juli om 13.30 uur.

De productiecaravan van Dagelijkse Zomerkost streek neer in Schiervelde.
De productiecaravan van Dagelijkse Zomerkost streek neer in Schiervelde.© (gf)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.