Jelle Sinnesael doet er nog een jaar als speler bij

© MPM
Redactie KW

Kapitein Jelle Sinnesael gaat nog minstens een jaar verder als speler. De middenman bereikte daarover een nieuwe overeenkomst met Decospan VT Menen

Wevelgemnaar Jelle Sinnesael fungeert al twaalf seizoenen als sterkhouder in het Meense middencompartiment en daar komt volgend jaar nog een vervolg op. Even was er sprake dat de 34-jarige Sinnesael assistent zou worden van Frank Depestele maar het kriebelde nog teveel om te spelen om de volleysloffen al aan de haak te hangen. Sinnesael blijft naast volleyballer ook trainer van Marke-Webis B in divisie en parttime leraar Informatica in het Sint-Aloysiuscollege.

Meest trouwe spelers

Dankzij zijn nieuw contract blijft Sinnesael in het rijtje van de meest trouwe spelers in Liga A. Hij krijgt er het mooi gezelschap van Jelte maan (Maaseik) en Hendrik Tuerlinckx (Knack Roeselare) die allen aan de vooravond staan van hun dertiende opeenvolgende seizoen bij hun club.

Met de nieuwe overeenkomst is het middencompartiment van Menen compleet. Eerder werd het contract van Martijn Colson vernieuwd en haalde het Leonis Dedeyne terug na omzwervingen bij Gent en Leuven.

Nieuwe libero?

De club gaat in eerste instantie nog op zoek naar een nieuwe opposite en een extra receptie-hoekspeler. Het is nog steeds niet duidelijk of er ook een nieuwe libero wordt aangetrokken. In laatste instantie zou de club een assistent voor Frank Depestele aanwerven. (MPM)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.