Hermes organiseert busreizen naar eerste bekerfinale sinds 1988

Ongeveer één maand scheidt Hermes Oostende van zijn gedroomde bekerfinale. De voorbereiding naar de supporters neemt concrete vormen aan.

Hermes Oostende reist zondag 10 februari naar het Sportpaleis in Antwerpen. © (Foto PR)

Zondag 10 februari speelt Hermes Oostende om 18 uur in het Sportpaleis te Antwerpen voor het eerst in 31 jaar de finale om de beker van België. Tegenstander is Saturnus Michelbeke dat enkele jaren geleden de steun van zevenhonderd supporters genoot. Hermes Oostende hoopt ook een uitgebreid supporterslegioen in Antwerpen te verwelkomen. Een inkomkaart kost 28 euro en Hermes bezorgt zijn supporters een gratis groen T-shirt. Wie ook een plaats op een supportersbus reserveert, betaalt 40 euro voor het geheel. Wie jonger dan 12 is, betaalt respectievelijk 5 en 15 euro. Er zijn ook VIP-tickets aan 135 euro inbegrepen. In die som is een buffetmaaltijd inbegrepen. De supportersbussen vertrekken om 12 uur aan de sportarena mister V.

Er zijn geen afzonderlijke tickets voor de vrouwenfinale beschikbaar. Het ticket, waarmee je zowel de mannenfinale Roeselare-Aalst (14 uur) als de vrouwenfinale Hermes-Michelbeke (18 uur) kan bijwonen, geeft ook toegang tot de volleymarkt in naburige Lotto Arena en allerlei animatie. Inschrijven: hermesvolleybal@gmail.com.

(PR – Foto PR)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.