Hermes Oostende werft twee Nederlandse receptie-hoekspeelsters aan

Loladina Zwaanswijk. © foto Bart
Redactie KW

Dit weekeinde maakte Hermes Rekkenshop Oostende twee nieuwe aanwinsten bekend: Loladina Zwaanswijk en Lisa Nobel. Beide Nederlandse zijn receptie-hoekspeelsters.

Loladina “Lola” Zwaanswijk meet 1m80 en blies op 14 november 23 kaarsjes uit. Naar verluidt straalt dit “gepassioneerd trainingsbeest” heel veel enthousiasme uit. Kenners noemen Zwaanswijk technisch vaardig en iemand die veel kan bijdragen tot de aanvallende sterktes van het team. Zwaanswijk was de twee voorbije seizoen aan de slag bij Lendelede. Voordien volleyde ze bij Pharmafilter US Amsterdam. Zwaanswijk die van ‘s Gravenhage afkomstig is, beoefent ook beachvolleybal.

Lisa Nobel volleyde bij Jong Oranje.
Lisa Nobel volleyde bij Jong Oranje.© PR

Lisa Nobel meet 1m81 en viert op 7 augustus haar 20ste verjaardag. Lisa Nobel was dit seizoen in haar tweede opeenvolgende jaargang bij eredivisieclub Alterno Apeldoorn actief. Voor haar anderhalf seizoen in Apeldoorn speelde ze bij het Talent Team Papendal en bij de tweede ploeg van topclub Sliedrecht Sport. Lisa Nobel, die in de omgeving van Rotterdam woont en op de Nederlandse volleyschool gezeten heeft, nam met de Nederlandse nationale ploeg tweemaal aan een Europees U18-kampioenschap deel. Eén keer nam ze met Jong Oranje aan een Europees U20-kampioenschap deel.

(PR)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier