https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Hermes Oostende loot Nederlandse landskampioen in Europabeker

Hermes Oostende speelt Europees tegen de Nederlandse kampioen. Dat leerde de lottrekking van vrijdagmiddag.© P.R.
Hermes Oostende speelt Europees tegen de Nederlandse kampioen. Dat leerde de lottrekking van vrijdagmiddag.© P.R.
Redactie KW

Door het hoge aantal deelnemers aan de diverse Europabekers zijn er op verscheidene plaatsen 1/32ste finales ingevoerd. Vrijdagmiddag had in Luxemburg de lottrekking plaats. Hermes Oostende lootte een Nederlandse tegenstander.

Hermes Rekkenshop Oostende hoeft geen dure vliegtuigtickets te bestellen om de twee eerste rondes van de CEV Challenge Cup, de derde continentale clubcompetitie, te beleven. In de 1/32ste finales krijgt het een van de stevigste tegenstanders uit de bokaal voor de kiezen.

Hermes speelt de heenmatch op woensdag 27 oktober op bezoek bij de Nederlandse landskampioen Sliedrecht Sport in hun sporthal De Basis. Sliedrecht bevindt zich iets ten noorden van Breda, op 212 km afstand van Oostende. De terugwedstrijd volgt op woensdag 3 november in de sportarena mister V in Oostende.

1/16de finales tegen Genk

De winnaar van de dubbele confrontatie tussen Sliedrecht Sport en Hermes Oostende bekampt in de 1/16de finales Jaraco Limburg Volley Ladies uit Genk, de Belgische vicelandskampioen. De heenmatch is in Oostende of Sliedrecht op 16, 17 of 18 november, de terugwedstrijd in de Arcade Alpha Hall van Genk op 23, 24 of 25 november. (P.R.)

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.