Hendrik Tuerlinckx verlengt zijn verblijf bij Knack Volley (en zit vanavond bij Marcel)

Redactie KW

Kapitein Hendrik Tuerlinckx blijft in Roeselare. De bestaande overeenkomst die liep tot het einde van seizoen 2014-2015 werd opengebroken en verlengd tot eind 2016.

Na een jaar in Italië bij Perugia Volley kwam Hendrik in 2008 naar Knack Volley. In de voorbije zes seizoenen zorgde hij mee voor drie landstitels, tweemaal winst in de beker en tweemaal winst in de Supercup.

Huiswerk zit erop

Nadat Hendrik Tuerlinckx vroeger al werd verkozen tot Rookie van het Jaar (2007) volgde ondertussen tweemaal de titel van Speler van het Jaar (2013 en 2014). Hij werd na dit seizoen door de coaches voor de tweede maal op rij verkozen tot MVP in de Ethias VolleyLeague.

Daarmee zit het ‘huiswerk’ van de Sportieve Cel erop. Enkel tweede libero Lowie Stuer vertrekt, aan inkomende zijde is er Leonis Dedeyne.

In Hotel M

Vanavond is Hendrik Tuerlinckx, met een aantal andere spelers van Knack Volley, te gast in het dagelijks praatprogramma Hotel M met Marcel Vanthilt op Eén. Hendrik zal het hebben over het voorbije succesjaar van Knack Volley, zijn nieuwe overeenkomst en de successen van de Red Dragons in de World League.

(FJA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier