In ons land volleyde Angie Bland voor Gooik, Gent en Charleroi. Nadien speelde deze globetrotter gedurende dertien seizoenen in zes verschillende landen (Spanje, Italië, Zwitserland, Duitsland, Oekraïne en Frankrijk). Het voorbije seizoen was ze aan de slag bij het Franse Paris Saint-Cloud.

Voor de nationale ploeg, de Yellow Tigers, speelde Bland zestig interlands. Angie Bland en de eerder aangeworven Maureen van der Woude (Zwolle) vervangen bij Hermes Oostende als middenspeelsters Lynn Blenckers en Celine Platteeuw.

(PR)

In ons land volleyde Angie Bland voor Gooik, Gent en Charleroi. Nadien speelde deze globetrotter gedurende dertien seizoenen in zes verschillende landen (Spanje, Italië, Zwitserland, Duitsland, Oekraïne en Frankrijk). Het voorbije seizoen was ze aan de slag bij het Franse Paris Saint-Cloud.Voor de nationale ploeg, de Yellow Tigers, speelde Bland zestig interlands. Angie Bland en de eerder aangeworven Maureen van der Woude (Zwolle) vervangen bij Hermes Oostende als middenspeelsters Lynn Blenckers en Celine Platteeuw.(PR)