Gertjan Claes blijft een jaar langer bij Knack Roeselare

© KRANT VAN WEST-VLAANDEREN
Redactie KW

De receptie-hoek bereikte dinsdag een akkoord met de club, waar hij straks aan zijn derde seizoen zal beginnen.

Gertjan Claes was sterk aan zijn tweede seizoen bij Knack begonnen tot hij zich eind januari thuis tegen Asse-Lennik zwaar blesseerde aan de knie en enkel en een dubbele operatie moest ondergaan. Hij kwam het voorbije seizoen niet meer aan spelen toe, maar de revalidatie verliep volgens schema en intussen is Claes weer aan het trainen.

De 29-jarige receptie-hoek reageert tevreden op zijn contractverlenging van één jaar. “Er waren een aantal buitenlandse aanbiedingen, maar ik werd recent vader en ben blij dat ik straks aan mijn derde seizoen mag beginnen bij een stabiele club als Roeselare.”

Met de contractverlenging van Gertjan Claes speelt Knack Roeselare volgend seizoen met zo goed als dezelfde kern als afgelopen seizoen, toen het in het 50-jarig bestaan van de club zijn achtste landstitel pakte. Enkel de jonge tweede libero Lowie Stuer verlaat de club en trekt naar Antwerpen. Over wat met opposite Hendrik Tuerlinckx zal gebeuren, wordt eerstdaags nieuws verwacht. De kapitein heeft nog een contract voor één jaar, maar geniet buitenlandse interesse.

(LB)

Meer in Krant van West-Vlaanderen, De Weekbode edities Roeselare, Izegem en Tielt

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier