Evert Casier van Pervol Ruiselede naar Liga B

Evert Casier. © (foto WV)
Redactie KW

Pervol Ruiselede kan allerminst tevreden terugblikken op het abrupt afgesloten seizoen. De reguliere competitie in eerste nationale werd afgesloten met een zesde plaats op acht ploegen. Het wordt afwachten in welke reeks ze zullen terechtkomen. Maar Evert Casier wacht niet af. Hij treedt volgend seizoen met Waasland Beveren-Kruibeke aan in Liga B.

Ruiselede verzeilde in de play-downs waar het de twee gespeelde matchen verloor tegen respectievelijk Esneux en Zonhoven. Het is nu afwachten voor Ruiselede met hun nieuwe coach Bart Deketelaere, ex-Olva, in welke reeks ze zullen terechtkomen.

Wie niet heeft afgewacht, is Evert Casier (22), de receptiehoekspeler uit Ruddervoorde. Vanaf volgend seizoen verdedigt hij de kleuren van Waasland Beveren-Kruibeke.

“Alles is in een stroomversnelling geraakt doordat enkele spelers van de universiteitsploeg, waar ik ook bij aantreed, mijn naam hadden doorgegeven aan Kruibeke”, vertelt hij. “De sportieve cel van de ploeg contacteerde mij en het was snel beklonken.”

Het is een mooie kans om te kunnen aantreden in Liga B en hopelijk kan ik mijn niveau nog wat opkrikken. Ik verwacht niets anders dan dat ik nog meer zal bijleren.”

“Enkel tijdens het weekend zal ik mij moeten aanpassen aan de toch relatief verre verplaatsingen. Het is toch telkens een uurtje rijden naar Kruibeke vanuit Ruddervoorde. Maar tijdens de week verblijf ik toch in Gent voor mijn studies industrieel ingenieur en is er vervoer voorzien van de club uit. Ik kijk er zeker al naar uit”, besluit Evert Casier enthousiast. (GD)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier