Einde dreigt voor Par-ky Menen (en andere Meense organisaties)

© (foto MPM)
Redactie KW

Vanavond organiseert Pierre Vandeputte een persconferentie waarop hij aankondigt na dit seizoen te stoppen als voorzitter van volleybalclub Par-ky Menen. Dat blijkt uit een persbericht dat de club verstuurde.

Het begin van het nieuwe jaar brengt met zich een heel belangrijke persoonlijke mededeling mee van Pierre Vandeputte, sinds het seizoen 1999-2000 voorzitter van VC Par-ky Menen.Over zijn ingrijpende beslissing wil hij het hebben in een persbijeenkomst.

Een boodschap die boekdelen spreekt, temeer er al langer geruchten de ronde doen dat Vandeputte ermee zou willen ophouden. Zeker na de recente gemeenteraardsverkiezing, waarbij zijn levenspartner Martine Fournier als burgemeester dubieus buitenspel werd gezet. Meer zelfs: hij zou alle grootschalige sponsoring willen stopzetten. En dat zou repercussies hebben voor een pak Meense organisaties zoals Grensrock, Menen-Kemmel-Menen, SCT Menen. Dat Vandeputte ook het Meense volleybal wil raken, is opmerkelijk, want die sport was toch zijn stokpaardje. Par-ky Menen was zijn club, waarvan hij al 20 jaar voorzitter was.

Vanavond verschaft de 45-jarige Menenaar meer uitleg. Als hij effectief de financiële stekker uit tal van clubs en organisaties trekt, dreigt het doek te vallen voor veel van die verenigingen.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier