Dries Koekelkoren zag België wel sterk starten. "Ondanks een goed begin, verloren we het momentum. De Oostenrijkers namen het tempo over en zetten door. Het verschil maakten ze vooral door enkele goede opslagreeksen. Ze speelden beter met de wind en wij hadden het zwaar aan de moeilijke kant."

"Het werd helaas geen spannende wedstrijd, maar we konden ons opnieuw optrekken aan deze prestatie. We stonden goed in het veld, toonden een goede mentaliteit en werkten goed samen. We kunnen hier op bouwen. Natuurlijk is het een lastige periode met veel verliesmatchen, maar het tij zal keren. We zitten op de juiste weg. Daar moeten we vertrouwen in hebben."

"Volgende week moeten we voorbij de kwalificatieronde voordat we kunnen aantreden op de hoofdtabel. Ondertussen lassen we enkele kracht- en baltrainingen in met de andere teams die in Rusland blijven."

Dries Koekelkoren zag België wel sterk starten. "Ondanks een goed begin, verloren we het momentum. De Oostenrijkers namen het tempo over en zetten door. Het verschil maakten ze vooral door enkele goede opslagreeksen. Ze speelden beter met de wind en wij hadden het zwaar aan de moeilijke kant.""Het werd helaas geen spannende wedstrijd, maar we konden ons opnieuw optrekken aan deze prestatie. We stonden goed in het veld, toonden een goede mentaliteit en werkten goed samen. We kunnen hier op bouwen. Natuurlijk is het een lastige periode met veel verliesmatchen, maar het tij zal keren. We zitten op de juiste weg. Daar moeten we vertrouwen in hebben.""Volgende week moeten we voorbij de kwalificatieronde voordat we kunnen aantreden op de hoofdtabel. Ondertussen lassen we enkele kracht- en baltrainingen in met de andere teams die in Rusland blijven."