https://api.mijnmagazines.be/packages/navigation/

Dit jaar een ‘Blue/Green Wall’ in het Sportpaleis

Stijn Dejonckheere en Celine Platteeuw roepen de supporters van Knack Volley en Hermes op om te supporteren voor elkaar. © Stefaan Beel
Lode Blomme

Knack Volley Roeselare en Hermes Oostende slaan zondag de handen in elkaar om alvast de strijd om te meeste supporters te winnen in het Sportpaleis.

We merkten dat de tickets wat ‘van elkaar’ werden gekocht. Er zijn veel mensen die via Oostende bestelden, die dat waarschijnlijk via Roeselare hadden gedaan, mocht Hermes de finale niet hebben gespeeld”, legt Stijn Dejonckheere uit. “Daarom hebben de clubs beslist om de krachten te bundelen: Knack roept zijn fans op om onder hun blauwe shirt iets groen te dragen en ook te blijven voor de damesfinale. Omgekeerd vraagt Hermes zijn supporters wat vroeger te komen en eerst blauw te dragen om op die manier als West-Vlaams front aan te treden.”

Aalst verkocht via de club alleen al 1.600 tickets. “Hermes en Knack Volley elk ongeveer 900, maar als we samensmelten, hebben we er evenveel met onze Blue/Green Wall“, vult Celine Platteeuw aan.

Zeg et ne keer

Waar heb je een fout gezien of heb je zelf een suggestie? Laat het ons dan weten.